FACKVERKSBALKAR

 

FACKVERKSBALKAR

 

Ranaverken är Sveriges ledande tillverkare av fackverk. I över 50 år har vi tillverkat stålkonstruktioner åt den nordiska marknaden.  Vi strävar konstant efter ständig förbättring av våra produkter och tjänster. Detta har lett till vårt unika beräkningsprogram som gör att vi snabbt kan svara på en offertförfrågan och förse dig med den informationen du behöver för att komma vidare i ditt projekt.

FACKVERKSBALKENS FÖRDELAR

  • Tillåter stora spännvidder
  • Flexibel dragning av installationer
  • En kostnadseffektiv och skalbar produkt

KORTA LEDTIDER OCH SÄKRA LEVERANSER

Det är viktigt att kunna reducera ledtiden i produktioner med hög variation. De flesta uppdrag som Ranaverken genomför innebär kundanpassande lösningar – från ritbordet till leverans. Därför tillverkas alla delar i vår fabrik med egen personal under full kontroll och transporteras med specialanpassade fordon. Allt för att kunna säkerställa leverans på utlovad tidpunkt.


Robert Maggegård
Försäljning Balk

Kontakta mig för information eller en offert.

Tel 0512-292 29 robert.maggegard
@ranaverken.se


VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00 rana@ranaverken.se  

 

RANAVERKEN - STÖRRE ÄN VAD DU TROR

Ranaverken bygger allt från små tillbyggnader till stora byggkomplex. Vi har mer än 50 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare. Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.