Projektdeltagare

TORE NILSSON

TORE NILSSON

Försäljningschef bygg

Ingemar Nilsson

Ingemar Nilsson

Arbetsledare

LOGISTIKHALL I MARIESTAD

Nära 100 monterade fackverkbalkar senare står den imponerande logistikhallen på 12 000 kvm i Mariestad färdig och utgör en stor del av DS Smiths verksamhet

Ds Smith är en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar, pappersprodukter och återvinningstjänster. Företaget har i takt med sin tillväxt fått ett ökat behov av förvaringsutrymme.

2022 blev det klart att Rana stålbyggnad skulle få förtroendet att vara en del av verksamhetens expansionsresa. Ranas del i projektet har inkluderat montage av en egentillverkad stålstomme, takplåt och anslutning mot befintlig byggnad.

Ett framgångsrikt samarbete

Byggnationen markerade även starten på ett samarbete med Novab. Projektchef Malin Weinö från Novab har lett projektet från start till mål och säkerställt att varje detalj i projektet är genomtänkt. Vi vände oss till Malin för att höra om hennes upplevelse kring samarbetet med Rana Stålbyggnad.

Enligt Malin är det tydligt att Ranas engagemang sträcker sig över hela organisationen – från försäljning, inköp och tillverkning till transporter, projektledning och montage.

” Det har varit en fröjd att arbeta ihop med Rana. Hela organisationen genomsyras av hög kvalitet. Jag är mycket nöjd med slutresultatet, och resan för att nå dit har varit smidig tack vare att ni jobbar lösningsorienterat.” Malin Weinö – Novab

Logistikhallen i Mariestad står färdig som ett bevis på ett lyckat samarbete och en lyckad insats. Nu vi redo för fler projekt och nya samarbeten i framtiden.

Du kanske även är intresserad av detta projekt: 
Stålbyggnad åt grossist

  Kortfakta 

Projekt:  2022-041
Kommun: Mariestad
Storlek:  12 000m²

VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BYGGARE

FASTIGHETSÄGARE

KONSTRUKTÖR

HALLBYGGARE

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet