HALLBYGGARE

 

Med decennier av ackumulerad kunskap och erfarenhet kan vi tryggt påstå att vi är specialister på stålkonstruktioner och verkligen kan vår sak. Vi dimensionerar, konstruerar och tillverkar kompletta stålstommar. Såsom pelare, takbalk, traverskranbana, bjälklagsbalk, portomfattning och ingjutningsgods. Ranaverken är en pålitlig och flexibel leverantör av stålstommar.

LEVERANS AV MATERIAL

Ranaverken är på hemmaplan i hela norra Skandinavien, vi levererar prefabricerade stommar och fackverksbalkar av hög kvalitet, var och när du behöver dem.

KORTA LEDTIDER OCH SÄKRA LEVERANSER

Det är viktigt att kunna reducera ledtiden i produktioner med hög variation. De flesta uppdrag som Ranaverken genomför innebär kundanpassande lösningar – från ritbordet till leverans. Därför tillverkas alla delar i vår fabrik med egen personal under full kontroll och transporteras med specialanpassade fordon. Allt för att kunna säkerställa leverans och kvalitet på utlovad tidpunkt.


Markus Persson
Försäljning

Kontakta mig för information eller en offert.

Tel 0512-292 44 markus.persson
@ranaverken.se


VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00 rana@ranaverken.se  

 

RANAVERKEN - STÖRRE ÄN VAD DU TROR

Ranaverken bygger allt från små tillbyggnader till stora byggkomplex. Vi har mer än 50 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare. Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.