HALLBYGGARE

 

Med decennier av ackumulerad kunskap och erfarenhet kan vi tryggt påstå att vi är specialister på stålkonstruktioner och verkligen kan vår sak. Vi dimensionerar, konstruerar och tillverkar kompletta stålstommar. Såsom pelare, takbalk, traverskranbana, bjälklagsbalk, portomfattning och ingjutningsgods. Ranaverken är en pålitlig och flexibel leverantör av stålstommar.

LEVERANS AV MATERIAL

Ranaverken är på hemmaplan i hela norra Skandinavien, vi levererar prefabricerade stommar och fackverksbalkar av hög kvalitet, var och när du behöver dem.

KORTA LEDTIDER OCH SÄKRA LEVERANSER

Det är viktigt att kunna reducera ledtiden i produktioner med hög variation. De flesta uppdrag som Ranaverken genomför innebär kundanpassande lösningar – från ritbordet till leverans. Därför tillverkas alla delar i vår fabrik med egen personal under full kontroll och transporteras med specialanpassade fordon. Allt för att kunna säkerställa leverans och kvalitet på utlovad tidpunkt.


Tore Nilsson
Försäljningschef

Kontakta mig för information eller en offert.

Tel 0512-292 22 tore.nilsson
@ranaverken.se


VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BYGGARE

FASTIGHETSÄGARE

KONSTRUKTÖR

HALLBYGGARE

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet