BYGGARE

 

Hela byggprocessen, från första kontakten till slutbesiktningen måste vara snabb, flexibel, säker och enkel. Med vår långa erfarenhet kan vi bättre förstå era krav och lösa era utmaningar i projektets olika faser.

EN SMIDIG RESA GENOM PROJEKTET

Målet är alltid att skapa långsiktiga relationer och vara en attraktiv affärspartner. Ett långsiktigt samarbete bygger på att vi förstår era behov och förväntningar, så att vi kan undvika missförstånd och hålla vad vi lovar. Därför får du alltid en egen kontaktperson som håller en öppen och löpande dialog genom hela projektet, från planeringen till genomförandet och slutbesiktningen.

ATT BYGGA I STÅL

Stålbyggnader har inte bara många goda tekniska egenskaper. Stålbyggnader medför även en hög grad av miljöanpassning av byggandet, och inte minst många goda miljöegenskaper under användningstiden. Inga andra materialkombinationer i byggnader medför samma höga återvinningsbarhet, är lika lågemitterande, kan förhindra fuktproblem, eller är lika materialeffektiva, samtidigt som alla tekniska och funktionella krav kan tillgodoses.


Tore Nilsson
Försäljningschef

Kontakta mig för information eller en offert.

Tel 0512-292 22 tore.nilsson
@ranaverken.se


VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BYGGARE

FASTIGHETSÄGARE

KONSTRUKTÖR

HALLBYGGARE

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet