STÅLBYGGNADER

 

Det finns förklaringar till varför Ranaverken är en av Sveriges största stålbyggnadsföretag. Vi har dem senaste fem decennierna förverkligat otaliga projekt utifrån vårt engagemang och vår förmåga att vara flexibla. Vi tror på prestigelösa samarbeten som integrerar nytänkande, kvalitet och ömsesidig lönsamhet i varje projekt.

Våra kunder väljer oss därför att vi är en partner som:

  • levererar rätt produkt i tid
  • har egen produktion, konstruktion och montage
  • erbjuder kunskap och stabilitet
  • har spetskompetens för optimering av stålkonstruktioner
  • skapar kreativa lösningar på komplexa problem

EN SMIDIG RESA GENOM PROJEKTET

Målet är alltid att skapa långsiktiga relationer och vara en attraktiv affärspartner. Ett långsiktigt samarbete bygger på att vi förstår era behov och förväntningar, så att vi kan undvika missförstånd och hålla vad vi lovar. Därför får du alltid en egen kontaktperson som håller en öppen och löpande dialog genom hela projektet, från planeringen till genomförandet och slutbesiktningen.

FLEXIBLA OCH STABILA

På Ranaverken brinner vi för stålbyggnationer i alla dess former och oavsett storlek, vi har byggt allt från några av Sveriges största logistik anläggningar till att uppföra mindre skärmtak. Ranaverken har flexibiliteten att ta oss an uppdrag oavsett storlek och komplexitet. Att vi dessutom har högsta kreditvärdighet gör det tryggt för dig som kund att veta att vi finns kvar i framtiden också.

 


Tore Nilsson
Försäljningschef

Kontakta mig för information eller en offert.

Tel 0512-292 22 tore.nilsson
@ranaverken.se


VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00 rana@ranaverken.se  

 

RANAVERKEN - STÖRRE ÄN VAD DU TROR

Ranaverken bygger allt från små tillbyggnader till stora byggkomplex. Vi har mer än 50 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare. Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.