elbilar rana stålbyggnad

Ove ser fram emot höstens utmaningar!

Förutom att vara en glädjespridare och hängiven folkraceförare är Ove sedan fyra år ansvarig för vår fackverksproduktion. Vi tar tillfället och ställer några frågor gällande kommande månader.

Vad blir höstens höjdpunkt i produktionen?
I vanliga fall brukar det finnas en del tekniska utmaningar men de kommande månaderna, fram till årsskiftet, är det bland annat fackverk på 48 meter som utmärker sig. Utöver dem ligger utmaningen i antalet fackverk som ska levereras ut. Men vi är ett bra team så det är jag inte orolig för att vi klarar av!

Hur kommer det sig att du hamnade här?
Jag startade från grunden som svetsare och jobbade mig sedan igenom produktionens olika led för att hamna där jag är idag. Tack vare att det är en trevlig arbetsplats med chans att klättra har jag jobbat här sedan 1988. Tiden går ju snabbt när man har roligt!

Kan du avslöja något om pågående projekt?
Vi har ett stort projekt i pipen som kommer produceras parallellt med övrig produktion hela hösten. Det är fackverk till en logistikhall på
60 000 . Det blir en hel del fackverk, närmare bestämt 665 st.

 

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet