God Jul & Gott nytt år!

Det är inte enkelt att göra en kort sammanfattning av ett helt år, speciellt när en pandemi gjort det aningen svårnavigerat. Vi har arbetat för att vara mer kundtillvända och utvecklas för att kunna möta allt fler kunder och deras olika behov. Vi vill, med en ödmjuk inställning, vara en utav de bästa stålentreprenörerna i landet och med den kompetens vi har kunna bidra till såväl mindre som större projekt.

Detta har bidragit till ett stort intresse utav våra tjänster vilket har gett oss utmaningar på flera plan. Många medarbetare har gjort stora insatser för att kunna möta de ökande förfrågningarna och genom smidiga samarbeten och en positiv inställning tycker jag att vi nått fram. Vi har sålt ca 150 projekt under året och tillverkar varje vecka fackverk som utgör en takyta lika stor som två fotbollsplaner.

Utmaningar som kvarstår inför Q1 2022 blir den rådande bristen på råmaterial som slår mot hela branschen, och många utöver det. Att läget sakta men säkert ska stabiliseras är en förhoppning jag har och till dess får vi alla hålla lågan och drivet uppe.

Sammanfattningsvis har det varit ett mycket bra år där vi har jobbat vidare med att skapa ännu mer värde för våra kunder och stärka vår position som ett självklart val inom stålbyggnation.

Vi vill hälsa alla våra kunder, samarbetspartners och branschkollegor en riktigt god jul och ett gott nytt år, nu är vi nyfikna på vad år 2022 har att erbjuda!

Per Fahlgren, VD

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet