En bättre start på veckan Ranaverken

En bättre start på veckan,

Det fick vi när mailet från Sofi trillade in en måndag i April, då var hon i slutet på sin utbildning och hennes kunskaper passade våra behov perfekt. Nu är hon en självklar pusselbit i vår rutinerade säljgrupp där hon har fackverksförsäljning som sin huvuduppgift.

”Rana var ett utav de företag som låg längst upp på listan att ta kontakt med eftersom jag länge haft som mål att jobba i byggbranschen. Jag visste sedan innan, genom min bror, att det är ett företag där man har möjlighet att utvecklas samtidigt som man har en stor trygghet!

Arbetsplatsen är kanon. Jag har fått ett så himla fint och ödmjukt bemötande från alla här vilket jag har uppskattat mycket och gjort att jag snabbt kommit in i gänget.” – Sofi Gidstedt

Vad är ditt bästa tips för att få en bra start på veckan?
– Jag tycker det bästa är när man får en bra överblick av måndagen redan på fredag eftermiddag. Då hinner man peppa i bilen på väg till jobbet på måndagsmorgonen. Toppa det med en god kopp kaffe så är man redo att hugga tag i veckans utmaningar!

Tack för tipset Sofi – Vi är glada att ha dig i personalstyrkan och hoppas du blir kvar hos oss länge!

En bättre start på veckan,

Det fick vi när mailet från Sofi trillade in en måndag i April,
då var hon i slutet på sin utbildning och hennes kunskaper
passade våra behov perfekt. Nu är hon en självklar pusselbit
i vår rutinerade säljgrupp där hon har fackverksförsäljning
som sin huvuduppgift.

”Rana var ett utav de företag som låg längst upp på listan att ta
kontakt med eftersom jag länge haft som mål att jobba i byggbranschen.

Jag visste sedan innan, genom min bror, att det är ett företag där man har möjlighet att utvecklas samtidigt som man har en stor trygghet!

Arbetsplatsen är kanon. Jag har fått ett så himla fint och ödmjukt bemötande från alla här vilket jag har uppskattat mycket och gjort att
jag snabbt kommit in i gänget.” – Sofi Gidstedt

Vad är ditt bästa tips för att få en bra start på veckan?
– Jag tycker det bästa är när man får en bra överblick av måndagen redan på fredag eftermiddag. Då hinner man peppa i bilen på väg till jobbet på måndagsmorgonen. Toppa det med en god kopp kaffe så är man redo att hugga tag i veckans utmaningar!

Tack för tipset Sofi – Vi är glada att ha dig i personalstyrkan och hoppas du blir kvar hos oss länge!

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet