elbilar rana stålbyggnad

Året som gått

 

Jag har blivit ombedd av marknadsavdelningen att skriva ett eller två ord om vad jag tar med mig från 2022, så här kommer ett försök. Det är lätt att hamna i det klassiska att prata omsättning, vinst, bästa projekt mm. Det blir så naturligt eftersom det är det driva företag handlar om väl? Att sikta högre, bättre. Julen som alltid inträffar denna tid på året handlar ju dock om att ge som det så fint heter så min tanke blev att faktiskt fokusera på den delen istället.

Året 2022 blev året som utmaningarna fortsatte på olika vis men också året då vi som företag fyllde 60 år och för det är vi tacksamma och stolta! Vi har påbörjat vårt största byggprojekt någonsin och gjort stora steg i vår produktutveckling. Jag vill egentligen bara ge ett tack till alla som varit inblandade under dessa 60 år i branschen.

Tack alla kunder
För att ni gjort oss till ett permanent bollplank och handlat utav oss regelbundet genom åren. Detta är relationer vi värdesätter mycket högt!

Tack till samarbetspartners
Tillsammans har vi åstadkommit fantastiska projekt där näst intill inget känns omöjligt. Under det senaste året har vår förmåga att kommunicera och samarbeta återigen satts på prov utav oförutsägbara händelser i världen, men det är inget vi inte löst tillsammans.

Tack till kollegor
Som gör vardagen lättare med glada miner och en lösningsorienterad inställning. Ni har accepterat komplicerade situationer och ändå fortsatt efter bästa förmåga med ett väldigt gott resultat.

Med dessa ord vill jag tacka er alla och önska er en riktigt fin avslutning på året samt en fin start på 2023!  – Per Fahlgren, VD

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet