Axel tipsar: en bra start

En bättre start på veckan fick vi när Axel, en av våra konstruktörer, delade med sig av sin resa och sina insikter.

    –  Jag visste att Rana var det perfekta valet för mig när jag sökte jobbet som konstruktör för snart åtta år sedan. Jag hade precis avslutat min utbildning och ville återvända till mina hemtrakter i Vara när tjänsten som konstruktör dök upp. Eftersom jag hade vuxit upp i närområdet var jag redan bekant med företaget och hade hört mycket gott om arbetsmiljön här. 

Axel arbetar med att designa stålkonstruktioner och har under sin tid hos oss genomfört en rad olika byggprojekt, allt från stora industribyggnader till mindre specialprojekt.

Vad är främsta utmaningen med ditt jobb?
   – Varje projekt har sina unika krav, och det gäller att hitta lösningar som både är säkra och ekonomiska. Det handlar om att hitta en balans. Men det är också det som gör jobbet så spännande! 

Kan du beskriva arbetsmiljön här på företaget?
   – Arbetsmiljön är fantastisk. Alla här är väldigt hjälpsamma och vi arbetar mycket tillsammans för att nå våra mål. Dessutom bjuds det på mycket skratt under kaffepauserna (eller tepauserna som jag föredrar att kalla det). 

Vad är ditt bästa tips för att få en bra start på veckan?
    –  Mitt bästa tips för att få en bra start på veckan är att undvika snooze-knappen. Gå upp direkt, ta en uppfriskande dusch, och börja dagen med en bra podd. Det ger energi och sätter en positiv ton för resten av veckan. 

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet