Från den 1 Oktober 2016 har Göran Lennartsson gått i pension och efterträds av Robert Maggegård. Efter en lång och stimulerande tid inom företaget, kliver han nu in och vidare i en välförtjänt pension. Vi som företag tappar en väldigt duktig medarbetare, men också en omtyckt person och vän.

Vad säger då den nyblivne pensionären: ”Jag har träffat många fantastiska människor bland både kunder, leverantörer och kollegor under min tid på Ranaverken. Jag har också varit med om branschens utveckling under alla dessa år, vilket har varit både krävande men också väldigt stimulerande. Men nu känner jag att jag gjort mitt och jag litar helt och fullt på att min efterträdare Robert Maggegård fortsätter på bästa sätt.”

Jag som tar över efter Göran heter som sagt Robert och har jobbat hos Ranaverken i snart 10 års tid, senast med produktionen av våra fackverksbalkar. Med min långa erfarenhet av just fackverksbalkar är jag övertygad om att jag kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i ditt projekt. Ser framemot att höra av dig…

Robert Maggegård
0512-29229
070-28 05 868
robert.maggegard@ranaverken.se

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00 rana@ranaverken.se  

 

RANAVERKEN - STÖRRE ÄN VAD DU TROR

Ranaverken bygger allt från små tillbyggnader till stora byggkomplex. Vi har mer än 50 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare. Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.