STÅLBYGGNADER EN DEL AV INDUSTRIN

 

Stålbyggnader utgör en viktig del inom nästan all modern industri, handel och lagerhållning. Variationen och möjligheterna i vad som går att åstadkomma är oändligt. Ranaverken uppför flera olika typer av produktion, lager och industribyggnader.

KOMMUNIKATION ÄR A & O

Ranaverken är en del av tillverkningsindustrin, för oss är det självklart att visa hänsyn under montagetiden och inte störa den pågående verksamheten så långt det bara går. En ombyggnad, tillbyggnad eller nybyggnad kan innebära en stor påverkan och påfrestning för den befintliga verksamheten. Det kräver ett strukturerat arbetssätt redan i planeringsstadiet, för att logistik och montage ska flyta på så smidigt som möjligt.

Vi förstår vikten av en öppen och rak kommunikation med vår uppdragsgivare och har den erfarenheten och specialkompetensen som krävs för kunna planera och genomföra komplexa montage på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

NU OCH I FRAMTIDEN

Vi vet vikten av att flexibelt kunna utnyttja ytor till nya ändamål i framtiden. Här kommer vårt stora ritningsarkiv in i bilden. Det sträcker sig mer än 50 år tillbaka i tiden och innefattar tusentals objekt. Oavsett om du är en ny eller gammal kund finns tryggheten i att vi alltid kan hjälpa dig med en utbyggnad, eller beräkning av laster.

Varför valde ni Ranaverken som leverantör av stålbyggnationen?

Det föll sig naturligt att utveckla oss ihop med Ranaverken. Vi har en trygg historik med större komplicerade projekt (större komplicerade testanläggningar) inom RISE. En viktig faktor är att det var väldigt korta projekttider som medförde att vi måste ha en entreprenör som har rätt resurser/kvalitéer och som vi kan lita på, och det kan vi med Ranaverken.

Bengt Arvidson

Fastighetschef, RISE

VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BYGGARE

FASTIGHETSÄGARE

KONSTRUKTÖR

HALLBYGGARE

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet