SÅ ARBETAR VI

Det är viktigt för oss på Ranaverken att du som kund förstår och känner trygghet för våra metoder och hur vi arbetar. Nedan har vi listat ett antal punkter i vår arbetsprocess som beskriver hur vi jobbar.

 Hela kedjan
För oss betyder hela kedjan att vi har egen försäljning, konstruktion, tillverkning och montage. Vare sig vi åtar oss en entreprenad eller hjälper våra kunder med prefabricerade stommar och fackverksbalkar, har vi full kontroll från början till slut.

svart5Rätt utgångspunkt
Ingen byggkomponent eller byggobjekt är den andra lik. Det är mycket viktigt för oss att förstå era behov och krav, för att vi skall kunna leverera förväntad leverans/tjänst till er som kund.

.

svart4Projektering
En av våra styrkor ligger i vår egen konstruktionsavdelning som utför beräkningar och  projekterar i 3D med hjälp av Tekla Structures. Konstruktionsavdelningen jobbar i nära samarbete med våra andra avdelningar vilket innebär att vi kan verifiera och kvalitetssäkra varandra dagligen.

svart3Produktion
Egen svensk tillverkning av stålkonstruktioner ger oss en flexibilitet och ökar kvalitetskontrollen på våra produkter. Det skapar förutsättningarna för att leverera rätt produkter i rätt tid, efter byggarbetsplatsens behov.
svart2Montage
Vi lägger stor vikt i att planera, koordinera och genomföra monteringen av våra stålkonstruktioner. Det är en central del i vårt löfte att leverera hela kedjan med högsta kvalitet. Våra montageteam från Sverige har mångårig erfarenhet av säkra montagearbeten av komplexa stålkonstruktioner.
svart1Nu och i framtiden
När projektet är avslutat och besiktat, finns vi fortfarande här. Vi vet vikten av att flexibelt kunna utnyttja ytor till nya ändamål i framtiden. Här kommer vårt stora ritningsarkiv in i bilden. Det sträcker sig mer än 50 år tillbaka i tiden och innefattar tusentals objekt. Som kund kan du alltid känna tryggheten i att vi alltid kan hjälpa dig med en utbyggnad, eller en kontrollberäkning

VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BYGGARE

FASTIGHETSÄGARE

KONSTRUKTÖR

HALLBYGGARE

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet