AFFÄRSBYGGNADER

 

AFFÄRSBYGGNADER

 

Vi konstruerar, tillverkar och monterar olika typer av stålhallar i form av affärsbyggnader och handelsbyggnader. För konventionellt bruk eller för kontorsändamål. Byggnaden kan anpassas för att inrymma olika miljöer under samma tak t.ex. utställningshall med tillhörande kontorsdel eller livsmedelsbutik med tillhörande lager och godsmottagning.

Affärsbyggnaden ställer ofta annorlunda krav på ytor och material för optimal exponering. En fasad kan utformas så att den kan vara såväl estetiskt tilltalande som att den ska vara en exponeringsyta, för att lyfta fram varumärke och värderingar.

FOKUS PÅ DETALJERNA

Affärsbyggnadens exteriör ställer oftast högre krav på monteringsarbetet p.g.a. sin komplexitet och fasadbeklädnad, detta innebär att vi verkligen får använda vår stora erfarenhet. Montering av tak, väggar, dörrar, fönster och bjälklag är ett pussel där vår kompetens verkligen kommer till sin rätt. Vi tar alltid ett övergripande ansvar för att manskap och allt material koordineras för ett effektivt monteringsarbete. Vi ser till att alla de olika delarna faller på plats.

VILKEN ÄR DIN YRKESROLL?

BYGGARE

FASTIGHETSÄGARE

KONSTRUKTÖR

HALLBYGGARE

RANAVERKEN
Ranaverken bygger allt från tillbyggnader till stora byggkomplex.
Vi har 60 års erfarenhet och är en av Sveriges största stålbyggare.
Det betyder för oss att vi är en kompetent partner som kan ge dig de värdefulla råd och tips som du kan behöva i byggprocessen.
KONTAKT

Köpmansgatan 48
53492 Tråvad
Tel: 0512-29200
rana@ranaverken.se

ranaverken högsta kreditvärdighet